Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kérdőívek

Fontosnak tartjuk, hogy rendszeresen lehetőséget adjunk visszajelzésekre több témában, valamint apró háziversenyeket is szeretnénk majd rendezni az internetes űrlapok segítségével. Ezért üzemeltük be ezt az alpontot a weblapunkon. Kérem, mindenki valós adatokat írjon be, s egy-egy kérdéssort csak egyszer küldjön be. A kérédssorok korrekt megválaszolóit az év végi összesítésben díjazzuk.

Első átfogó felmérésünk az étkezésről szólt. Ezt már lezártuk, a részletes eredményeket, valamint kéréseinket, javaslatainkat eljuttattunk a szolgáltató partnerekhez.

A 2013. december 13-i előadáson résztvevők számára készült az El Camino kérdőív. Ebben főleg az előadás fogadtatására vagyunk kíváncsiak. (Csak a résztvevők töltsék ki!) Ehhez az előadáshoz egy "Tudáspróba" is tartozik (főleg a résztvevők számára, de más források alapján is sok kérdés megválaszolható).


Dátum és esemény Véleménykérés Teszt Eredmények
Étkezési szolgáltatások véleményezése befejeződött  --  megtekinthető
2013.12.10. El Camino élménybeszámoló visszajelzés tudáspróba  
2014.01.24. Látványos kémiai kísérletek előkészületben hamarosan  
2014.01.31. Gyertyszentelés (Molnár V. József)  visszajelzés tudáspróba  
2014.02.10-17. Gável testvérek lezajlott --  
2014.03.23. víz kVÍZ 1. (Víz Világnapja) - Ipoly  
2014.03.24. k-VÍZ 2. (Víz Világnapja alkalmából) - felhasználás  
2014.03.28. k-VÍZ 3. (Víz Világnapja alkalmából) - sokféle  

 A véleményt azoktól várjuk, akik ott voltak a rendezvényen/eseményen. Tudáspróbát bárki kitölthet (csak az élen végzőket hirdetjük ki, de minden kitöltőt jutalmazunk összesítésben év végén - nem ciki, ha nem tudsz valamit).